Etusivu   Yhdistys   Ajankohtaista   Tapahtumakalenteri   Näyttelytulokset   Bulldoggi   RuttunaamaUutiset   Kasvattajat   Jalostusurokset   Tiedostot   Galleria   Linkit     
Ohjeita

Materiaali lähetetään lehden aineiston jättöpäivämäärään mennessä mieluiten sähköisesti, cd-levyllä tai sähköpostitse. Tekstit kirjoitetaan sähköpostissa suoraan viestikenttään tai Word-tiedostona .doc, .docx, rtf- tai txt-tiedostona. Jos lähetät ilmoituksen postitse CD-levyllä, liitä oheen printti materiaalista. Myös käsin kirjoitettu materiaali on aina tervetullutta!

Lehteen tulevia kuvia vastaanotamme myös sähköisessä muodossa. Lähetettäessä kuvia sähköisesti on varmistettava niiden riittävä tekninen laatu ja koko.

Sähköisessä muodossa olevien kuvien tulee olla mieluiten 300 dpi:n resoluutiolla, RGB-väreillä, JPG-tiedostossa. JPG-kuvat kannattaa toimittaa täysilaatuisina (pakkaamattomina) parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, mieluiten alkuperäisenä kokona. Jos on epäselvää tai sinulla on aineisto jossain muussa muodossa, ota yhteyttä toimitukseen.

Lähettäessäsi kuvia tavallisessa postissa, merkitse aina kuvan taakse ketä kuva esittää ja lähettäjän nimi. Varmistattehan, että kuvan julkaisuun on kuvanottajan lupa, sekä ilmoittakaa toimitukselle myös kuvanottajan nimi tai nimikirjaimet.

Sähköpostitse tulleet materiaalit kuitataan vastaanotetuiksi. Jos vastausta ei näy pariin päivään, voi olla ettei viesti ole tullut perille. Lähetä silloin viesti uudelleen.

Jos lähetät toimitukselle postissa materiaalia, niin muistathan ilmoittaa myös palautusosoitteen ja liittää mukaan palautuskuoren postimerkillä varustettuna.


RuttunaamaUutisten yhteystiedot:

Sähköposti: ruttislehti@gmail.com


Tietoa lehdestä
Ohjeita
Vakioilmoitukset
Senioriklubi
Lehtiarkisto

    Sivujen © Suomen Englanninbulldoggiyhdistys SEBY ry.      Sivujen ylläpito