Etusivu   Yhdistys   Ajankohtaista   Tapahtumakalenteri   Näyttelytulokset   Bulldoggi   RuttunaamaUutiset   Kasvattajat   Jalostusurokset   Tiedostot   Galleria   Linkit     

Targrave
Hanna Salin 0442584887
Läyliäistenraitti 81 A 1, 12600 Läyliäinen
hanna.salin@pp.inet.fi
www.targrave.fi
 
Luonnonmukaiseen lisääntymiseen tähtäävää kotikasvatusta lapsiperheessä, niin näyttelyistä kiinnostuneille, kuin harrastuskaveria ja perheenjäsentä haluaville, yhteistyökykyisille ja vastuuntuntoisille pennunostajille.

Omat jalostuskoiramme ovat täysin terveystutkittuja
(selkä-, kyynär-, lonkka- ja hengitystiekuvattu, sydänauskultoitu, polvitarkastettu, silmäpeilattu ja geenitestattu) sekä suorittaneet Pevisan vaatiman kävelytestin hyväksytysti. Osallistumme muihin testeihin ja kokeisiin koiriemme kanssa myös ajankäytön salliessa (mm. petotestit ja ratajuoksu) sekä käymme näyttelyissä.

Käytämme paljon aikaa yhdistelmien miettimiseksi ja teemme yhdistelmät harkitusti päämääränämme ehdottoman hyväluonteiset ja mahdollisimman terveet pennut, jotka sosiaalistetaan ja pentutestataan huolellisesti.
Teemme myös yhteistyötä muiden kasvattajien kanssa.

Mikäli kiinnostuit pennuistamme, ota yhteyttä sähköpostitse ja esittele itsesi ja perheesi sekä kerro millainen koti teillä olisi tarjota.
    Sivujen © Suomen Englanninbulldoggiyhdistys SEBY ry.      Sivujen ylläpito