Etusivu   Yhdistys   Ajankohtaista   Tapahtumakalenteri   Näyttelytulokset   Bulldoggi   RuttunaamaUutiset   Kasvattajat   Jalostusurokset   Tiedostot   Galleria   Linkit     

Wheelback's
Pasi Apajalahti & Liisa Suoninen 050 427 2305 (Pasi), 050 320 3897 (Liisa)
Kuuterseläntie 3 F, 02130 Espoo
wheelbacks@kolumbus.fi
www.wheelbacks.com
 
Kasvatamme englanninbulldoggeja pienimuotoisesti Espoossa. Ensimmäisen englanninbulldoggin saimme vuonna 1999. Ensimmäinen pentueemme syntyi vuonna 2004. Kasvatteja on nyt neljässä sukupolvessa.

Meille tärkeitä tavoitteita kasvatustyössä ovat koiran rakenne ja liikkeet sekä luonne. Tavoitteenamme on jalostaa terverakenteisia, hyvin likkuvia koiria, joilla on tasapainoinen luonne. Lisää tietoa tavoitteistamme ja kasvatustyömme periaatteista löytyy kotisivuiltamme.

Tulevista pentueistamme kiinnostuneiden toivomme ensin tutustuvan kasvatustyöhömme ja koiriimme kotisivuillamme ja ottavan vasta sitten yhteyttä meihin. Haluamme tavata henkilökohtaisesti kaikki mahdollisista pennuista kiinnostuneet.

Toivomme, että kasvattimme pääsevät koteihin, joissa niistä pidetään hyvää huolta koko koiran elämän ajan, ja meillä on mahdollisuus saada tietoa kasvattiemme kuulumisista ja hyvinvoinnista.

Lue myös http://wheelbacks.blogspot.fi/

Vi talar också svenska.
    Sivujen © Suomen Englanninbulldoggiyhdistys SEBY ry.      Sivujen ylläpito