Etusivu   Yhdistys   Ajankohtaista   Tapahtumakalenteri   Näyttelytulokset   Bulldoggi   RuttunaamaUutiset   Kasvattajat   Jalostusurokset   Tiedostot   Galleria   Linkit     
Mirage Rouge
Mira Johnhem 040 5422 755
, Espoo
mira.johnhem@kolumbus.fi
www.miragerouge.com
 
Tervetuloa Mirage Rouge Bulldoggien sivuille.

Kasvatamme bulldoggeja pienimuotoisesti Espoossa. Koiramme ovat aina ensisijaisesti kotikoiria ja ne elävät kanssamme täysinä perheenjäseninä saaden nauttia puuhastelusta omassa metsässä ja isolla piha-alueella. Harrastamme koiriemme kanssa jonkin verran näyttelyitä, mutta suurimman osan vapaa-ajastamme vietämme koiriemme kanssa lenkkeillen, kesällä uiden ja mökkeillen sekä erilaisiin harrastekursseihin osallistuen.

Ensimmäisen bulldoggimme Devlinin (C.I.B., FI, EE, LV MVA, HeJV-10, EEV-12 Swanny v.’t Patdana Home) haimme marraskuussa 2009 van’t Patdana Home -kennelistä Hollannista. Ihastuimme Devlinin persoonalliseen ja mahtavaan luonteeseen, joten halusimme tutustua rotuun syvemmin ja hankkia lisää tietoa bulldoggeista. Rotu on todellakin vienyt mennessään ja tällä hetkellä meillä kotona asustaakin 4 narttua ja yksi uros.

Ensimmäiset pentueemme syntyivät pitkän harkinnan jälkeen kesäkuussa 2013. Käytämme runsaasti aikaa sopivien yhdistelmien löytämiseen ja kaikki pentueemme on tarkkaan harkittuja.
Jalostukseen käyttämämme nartut ovat aina terveystutkittuja, tuloksia löytyy kotisivuilta.

Tavoitteemme on kasvattaa terveitä ja hyväluonteisia bulldoggeja rotumääritelmää kunnioittaen.


Toivottavasti viihdyt sivuillamme,
Mira Johnhem


Meillä on pentuesuunnitelmia kesälle 2016. Lisätietoja yhdistelmistä päivitämme kotisivuille. Jos sinulla on mahdollisuus tarjota pennulle vastuuntuntoinen, onnellinen ja täysipainoiseen koiranelämään soveltuva koti, niin olethan yhteydessä.

    Sivujen © Suomen Englanninbulldoggiyhdistys SEBY ry.      Sivujen ylläpito